Personal Branding


Ken jezelf, ben wie je wilt zijn en laat jezelf zien.

Personal Branding ondersteunt je om jezelf te profileren op de arbeidsmarkt door jouw unieke kwaliteiten beter te communiceren. Want er is maar één ‘jij’ en in die ene ‘jij’ zit je onderscheidende kracht, jouw unieke waarde. Met Personal Branding leer je deze waarde voor jezelf beter in te zetten, net als een sterk merk.


Het merk Ik

In dit traject ga je aan de slag met het ontwikkelen van een persoonlijke merkstrategie. Op basis van je zoekprofiel gaan we op zoek naar wat jij in kan zetten om beter zichtbaar en vindbaar te zijn. Met Personal Branding realiseer je meer impact bij je doelgroep. Je leert je persoonlijke imago uit te bouwen naar een onderscheidende en constante factor in je professionaliteit. Hiermee creëer je kansen en bouw je aan een duurzaam perspectief.

Aan de hand van out-of-the-box en into-the-box oefeningen ontwikkel je jouw unieke waarde en hoe je deze kan inzetten. Doordat we met creatieve denktechnieken werken ontwikkel je ook meteen het denken in mogelijkheden.


Wat ga je ontwikkelen en inzetten?

  • A. PERSONAL VISION BOARD

    Op basis van jouw persoonlijk zoekprofiel ga je een imago uitwerken. Op een Vision Board creëer je een inspirerende visie voor jouw persoonlijke merk.

  • B. PERSONAL BRANDSTORM

    Met co-creatie ga je onderscheidende ideeën en acties bedenken waarmee jij je kan profileren en positioneren.

  • C. PERSONAL ACTION PLAN

    De beste ideeën werken we uit naar praktische acties en zetten we in voor b.v. een interview, pitch of cv.


Het resultaat

Je weet jouw unieke profiel van waarden, kennis en vaardigheden om te zetten in een sterk imago en hoe je dit kan inzetten in de praktijk.

Je wint met persoonlijke presentatie aan overtuigingskracht.

Je gaat aan de hand van presentatie- en communicatie- advies aan de slag met middelen om online en offline zichtbaar te zijn.

60e46989da666eede4044b6a01a4c91b.gif

Wil je weten wat Personal Branding voor jou kan betekenen?: info@nuance-hr.nl


 

3196c8658da418d6cd1b2c6f10a9d422.gif

‘In een markt waar verandering constant is, is het profileren op persoonlijke titel steeds belangrijker.’