0.jpg

Ik leer je in dialoog te blijven om sneller tot de kern te komen en te ervaren wat wel en niet werkt in de (door)ontwikkeling van jou.

Annemiek Wienk

Mijn expertise:

- coaching
- loopbaanadvies
- trainer duurzame inzetbaarheid
- spreker (inspiratiesessies)
- outplacement
- re-integratie 2e spoor
- zelfstandig ondernemerschap.

download.png

Ik ben door CMI en NOLOC erkend als register loopbaanprofessional.


Annemiek Wienk

Ik ben een gedreven coach, trainer en loopbaanprofessional voor alle niveaus binnen organisaties (managers en medewerkers). Eigen regie in werk en leven daar sta ik voor; en hier sta ik jou in bij.

Wat mij steeds weer raakt, is de kracht die voelbaar is als we in een gesprek een keerpunt bereiken. Als er kansen ontstaan die een positieve beweging creëren. Dit is wat mij drijft in mijn werk en leven, om hierin van waarde te mogen zijn.

Ik luister naar jouw verhaal, zorg dat jij je op je gemak voelt, haal je uit je comfortzone. We gaan samen op onderzoek uit, we creëren nieuwe inzichten zodat jij over kan gaan tot actie. Ik leer je in dialoog te blijven om sneller tot de kern te komen en te ervaren wat wel en niet werkt in de (door)ontwikkeling van jou. Vandaar de naam van mijn onderneming Nuance hr.

Anderen noemen mij een vakvrouw, een netwerker, iemand die de belangen niet uit het oog verliest en in mogelijkheden denkt. In mijn handelen ben ik zorgvuldig, doortastend, creatief en resultaatgericht.

De afgelopen jaren heb ik een schat aan ervaring opgedaan bij de grootste HR-dienstverlener in Nederland. Zo heb ik o.a. gewerkt als manager, hr manager, projectleider, coach en adviseur op het gebied van duurzame inzetbaarheid.

Gedreven door mijn overtuigingen en wensen ben ik mijn eigen onderneming gestart. Ik sta voor een intensieve samenwerking met alle belanghebbenden om tot gewenst resultaat te komen. Naar gelang de opdracht pak ik graag de samenwerking op met Sarah van der Krogt, Irma Arts en Tet van der Donk (acteur), zij zijn mijn partners in werk.

 
 

profielfoto 2.jpg

Verbinden. Vertrouwen. Effectiviteit. Dit zijn mijn ingrediënten voor jouw persoonlijke groei.

Sarah van der Krogt

Mijn expertise:

- Loopbaanadvies
- Persoonlijk leiderschap
- Sollicitatievaardigheden
- Individueel en in training

download.png

Ik ben door CMI en NOLOC erkend als register loopbaanprofessional.


Sarah van der Krogt

Ik ben coach, geef loopbaanadvies en trainingen.

Verbinden. Vertrouwen. Effectiviteit. Dit zijn mijn ingrediënten voor jouw persoonlijke groei. Of dit nu op het gebied van bijvoorbeeld loopbaan, vaardigheden of talent duiding en -ontwikkeling is. Mijn afgeronde studie psychologie, mijn CMI en Noloc certificering en mijn ervaring als leidinggevende en in de uitvoering, zet ik met plezier in om jou te versterken.

“Het verstevigen van jouw persoonlijk leiderschap: ik draag er met bevlogenheid en plezier aan bij! Met enthousiasme nodig ik je uit om in beweging te komen, om nieuwsgierig te blijven. Om te denken én te handelen in wensen en kansen.”

Wie gingen je voor: De vele mensen die ik succesvol heb begeleid in hun zoektocht naar o.a. betekenisvol werk, hun eigen talenten, hoe vaardigheden effectiever in te zetten.

De vele organisaties waar ik een waardevolle bijdragen mocht leveren door bv. leidinggevenden te trainen, medewerkers naar een grotere toegevoegde waarde te leiden, ziekteverzuim mee terug te dringen.

 
 

Tet van der Donk pres foto 1.jpg

Ik geef je feedback en concrete handvatten om succes te ervaren. Zodat je goed voorbereid bent voor de praktijk.

Tet van der Donk

Mijn expertise:

ik werk zowel voor profit als voor non-profit organisaties, voor kleine bedrijven en multinationals. Ik heb ruime ervaring in training van:

- verzuimgesprekken
- aanzeggesprekken
- recruitment
- individuele coachingsgesprekken.


Tet van der Donk

Sinds 2001 werk ik als trainingsacteur bij het onderzoeken van communicatie in de vorm van rollenspel. Mijn stijl is speels, luchtig én serieus betrokken bij de leerwens van de ander.

De afgelopen jaren heb ik veelvuldig samengewerkt met Annemiek Wienk. In verschillende bedrijven hebben wij de training “Hoe voer ik een goed loopbaan- /ontwikkelgesprek” vorm gegeven.

In een veilige setting krijg je de kans om (lastige) gesprekken te oefenen en ander gedrag uit te proberen. Ik spiegel je communicatie; daarbij laat ik je zien wat je teweegbrengt.

Jij ziet wat werkt en wat niet werkt in je communicatie. Ik geef je feedback en concrete handvatten om succes te ervaren. Zodat je goed voorbereid bent voor de praktijk.

 
 

Foto Irma november 2017.jpg

‘Wat zorgt ervoor dat jij gaat kwispelen?’ is misschien wel de meest gestelde vraag door mij!

Irma Arts


Irma Arts

Ik ben systemisch coach en opsteller en kijk daardoor met een systemische blik naar vraagstukken.

Ik laat je daarmee zien en ervaren wat met woorden soms zo moeilijk te beschrijven is. Hiermee beweegt de onderstroom die de weg vrij maakt naar de gewenste richting of verandering.

Een relevante schakel in werk en leven. Deze onderwerpen zijn altijd onderdeel geweest in de rollen die ik heb vervuld, namelijk als programmamanager, HR Business Partner en als zelfstandig ondernemer. ‘Wat zorgt ervoor dat jij gaat kwispelen?’ is misschien wel de meest gestelde vraag door mij!