Kernteam Nuance hr

0.jpeg

Ik leer je in dialoog te blijven om sneller tot de kern te komen en te ervaren wat wel en niet werkt in de (door)ontwikkeling van jou. Vandaar de naam van mijn onderneming Nuance hr.

Annemiek Wienk


Annemiek Wienk

Ik ben een gedreven coach, trainer en loopbaanprofessional voor alle niveaus binnen organisaties (managers en medewerkers). Eigen regie in werk en leven daar sta ik voor, en hier sta ik jou in bij.

Ik luister naar jouw verhaal, zorg dat jij je op je gemak voelt en haal je uit je comfortzone. We gaan samen op onderzoek uit, creëren nieuwe inzichten zodat jij je volgende stap kan zetten.

Anderen noemen mij een vakvrouw, een netwerker, iemand die de belangen niet uit het oog verliest en in mogelijkheden denkt. In mijn handelen ben ik zorgvuldig, doortastend, creatief en resultaatgericht.

De afgelopen jaren heb ik een schat aan ervaring opgedaan bij de grootste HR-dienstverlener in Nederland. Zo heb ik o.a. gewerkt als manager, hr manager, projectleider, coach en adviseur op het gebied van duurzame inzetbaarheid.

Gedreven door mijn overtuigingen en wensen ben ik mijn eigen onderneming gestart. Ik sta voor een intensieve samenwerking met alle belanghebbenden om tot gewenst resultaat te komen. Naar gelang de opdracht ga ik de samenwerking aan met zelfstandige loopbaanprofessionals. De afgelopen jaren heb ik intensief en succesvol samengewerkt met Sarah van der Krogt, Irma Arts en Tet van der Donk (acteur), zij zijn mijn partners in werk.

Wat mij steeds weer raakt, is de kracht die voelbaar is als we in een gesprek een keerpunt bereiken. Als er kansen ontstaan die een positieve beweging creëren. Dit is wat mij drijft in mijn werk en leven, om hierin van waarde te mogen zijn.


Mijn expertise: coaching, loopbaanadvies, trainer op het gebied van duurzame inzetbaarheid thema's, spreker (geven van inspiratiesessies), outplacement,  re-integratie 2e spoor en zelfstandig ondernemerschap. Ik ben door CMI en NOLOC erkend als register loopbaanprofessional.


Wat kan ik voor jou betekenen? info@nuance-hr.nl