Ons trainingsaanbod


Training voor leidinggevenden
over het voeren van een effectief loopbaangesprek

Organisaties besteden steeds meer aandacht aan duurzame inzetbaarheid. Daar mag (moet?) jij als leidinggevende ook een bijdrage aan leveren. Een effectief loopbaangesprek voeren: wat is het en hoe doe je dit als leidinggevende?

lees meer


Training over het merk ‘ik’

In deze training ga je werken aan je zichtbaarheid en vindbaarheid op de arbeidsmarkt. Door jezelf als een echt merk te profileren en te positioneren ontdek je hoe je jouw toegevoegde waarde pakkend kan vertalen naar je doelgroep.

lees meer


Training voor medewerkers
over het voeren van een effectief loopbaangesprek

Duurzame inzetbaarheid is een term waar iedereen wat mee kan, en waar tegelijkertijd veel vraagtekens bij staan … Regie pakken. Eigenaarschap tonen. Verantwoordelijkheid nemen over jouw eigen loopbaan. Hoe pak je dat aan?

lees meer


Training netwerken en solliciteren

Iedereen komt een keer in de positie waarin netwerken, of zelfs solliciteren, aan de orde is.  Jezelf goed en effectief laten zien, heb je –gelukkig!- voor een groot deel zelf in de hand.

lees meer


Trainingen op maat met aandacht voor:

Assertiviteit

Je leert opkomen voor jezelf met waardering voor de ander.Je leert je grenzen te bewaken en beter feedback te geven en te ontvangen.

Persoonlijke effectiviteit

Je wilt effectiever en daadkrachtiger functioneren. Je leert helder te communiceren en inzicht te krijgen in waar je belangen en wensen liggen.

Jobcrafting

Je leert je functie zelf vorm te geven zodat je werk beter aansluit bij je persoonlijke behoeftes en sterke kanten. Je leert je taken aan te passen en/of anders naar je taken te kijken waardoor je met meer plezier en energie naar je werk gaat.

Talenten verkennen

Je krijgt meer inzicht in jezelf, je talenten en wil deze actiever inzetten met meer plezier in werk als resultaat.

Mindfulness

Je leert mindfulness in te zetten in je werksituatie waardoor je met meer rust en focus aan het werk bent. Je creert ruimte voor jezelf, waardoor je bewuster keuzes maakt en effectiever te werk gaat.

Werk - leven balans

Je leert te balanceren, je energie beter te verdelen, je tijd slimmer in te delen, beter te genieten en effectiever op te laden. Je geeft aandacht aan je veerkracht met meer plezier in leven als gevolg.


  • Voor de meeste trainingen geldt een maximum aantal deelnemers van 12. Hiermee verzekeren we jouw leeraandeel in de training, waarbij je de mogelijkheid hebt om van en met elkaar te leren.

  • Heb jij een specifieke vraag of wens m.b.t. een training? We bieden maatwerktrainingen aan en komen graag met je in contact om te kijken wat er mogelijk is.


Wil je meer informatie over onze trainingen en inspiratiesessies? Neem contact met ons op: info@nuance-hr.nl


 

B.gif

Preventief ontwikkelen